Annonce:
Annonce:
Annonce:

NYESTE ARTIKLER

Annonce: spot_img

HAR DU LÆST?

Annonce:
Annonce: spot_img

Lillero åbner ny sæson med Michelin-team

Lillero er tilbage med restaurant lilleB og Strandbaren. Serveringer med fokus på fisk, kød og burgere i sandet – alt lavet på sæsonens råvarer.

Restaurant lilleB og Strandbaren er nu åbnet for sæsonen ved Høve Strand.

Den populære kombination af strand, mad og glamping er tilbage med både nye retter og kendte favoritter.

Bag restauranten står folk fra Michelin-restauranten formel B. Menuen udvikles i samarbejde med medejer Kristian Arpe-Møller.

I år er der fokus på både fisk, grønt og udvalgt kød, afhængig af hvad naturen byder på. En typisk servering kunne være hel grillet pighvar med asparges og nye kartofler.

Artiklen fortsætter efter annoncen:

Restaurantchef Kristine Slott Olsen og vært Lasse Claus Fastø Frank Mikkelsen styrer sæsonen med stærkt hold. Vinen er i hænderne på Frida Büchert, der tidligere har været sommelier hos formel B.

Strandbaren byder på burger, fried chicken og softice

Strandbaren, der ligger lige ved stranden, fortsætter med sit afslappede koncept. Den økologiske burger er tilbage, nu suppleret af fried chicken og hjemmelavet softice. Øl fra To Øl og et velvalgt vinkort fuldender oplevelsen.

Både lilleB og Strandbaren serverer retterne i uformel stil, hvor stemningen er afslappet, og maden er i centrum. På lilleB spiser man i “family style”-format med fire runder mad, der deles ved bordet.

De fleste råvarer kommer fra lokale leverandører som Fiskerikajen, Søren Wiuff og Ærtebjerg Jordbrug. Der anvendes også tang og fermenterede produkter fra mindre producenter.

Lillero: glamping, gourmet og natur på samme adresse

Artiklen fortsætter efter annoncen:

Restaurant lilleB og Strandbaren er en del af Lillero – et glampingsted med luksustelte i strandkanten. Her bor gæster i telte indrettet som hotelværelser med bad, seng og æstetisk indretning.

Sæsonen begyndte den 15. maj. lilleB har åbent torsdag til lørdag fra uge 20 og alle ugens dage i højsæsonen. Strandbaren har åbent fra torsdag til søndag og dagligt i sommermånederne.

Peter Sørensen
Peter Sørensen
Peter er journalist på Nordic Insider. Han elsker finans, outdoor-livet, koncerter, fede gadgets og alt med tech. Har du en god idé til en historie? Så skriv til peter@nordicinsider.dk

Husk også at læse...

FLERE ARTIKLER GRATIS TIL DIG

HUSK AT LÆSE

Annonce: